Ukrainai reikia pagalbos!

Lietuvoje turėtum būti labai asocialus, kad nežinotum apie įvykius Ukrainoje. Šią “on-line” revoliuciją kiek galiu stebiu aš ir daugelis kitų protingų ir adekvačių žmonių.

Į Ukrainos valdžią atėję nusikaltėliai valdo šalį savo kriminalinėmis poniatkėmis. Žmonės išėjo protestuoti. Žmonės šąla ir protestuoja “Maidan’o” aikštėje jau keletą mėnesių. Juos kankina, žudo ir kitaip terorizuoja Janushesku.

Ukrainos laisvės kovotojams reikia pagalbos! Janushesku užvaldęs visą didžiąją Ukrainos žiniasklaidą, todėl reikia socialinės medijos pagalbos.

Čia yra kvadratinėmis raidėmis parašyta, jog tai yra “liaudies ligoninė”.

“Liaudies ligonine” tai vadinasi vien dėl to, kad ant žodžio “Maidan” stovi Janushesku filtras ir dėl jo gali puslapiuką uždaryti (neklauskite kaip – taip kalba žmonės Ukrainoje kovojantys dėl laisvės).

Reikia palaikinti ir pašarinti. Šiuo kanalu ta ligoninė renka savanorišką pagalbą (medikamentus ir panašius dalykus).

Ši ligoninė veikianti ir gelbsti gyvybes. O yra žmonių, norinčių padėti protestuotojams Ukrainoje, bet nežino kur tiksliai kreiptis ir kuo geriausia padėti. Per čia geriausia yra tai sužinoti ir aukoti.

PLATINAM!!1

Liaudies ligoninė
Liaudies ligoninė

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar