Nuotraukos iš telefono

 

 

 

 

Bet kas turi galimybę fiksuoti bet kokį vaizdą bet kada. Va pavyzdžiui ir net blogų yra tokių, kur prifotkina bet ko ir deda visiems pažiūrėti. Kai kam tai netgi visai gerai sekasi. Pavyzdžių galima rasti ir login’o “geriausio Blogo” nominacijoje. Taigi tai tokia sėkminga formulė!!!

Aš va kas dieną einu į darbą pėsčiomis (su retomis išimtimis) ir retkarčiais užfiksuoju tai kas man atrodo įdomu. Savo muilinę vis kažkur palieku, tai pastaruoju metu pafotografavau telefonu:

Čia Žvėryne (na, čia ne pakeliui į darbą). Ėjau ir pamačiau tupintį katiną ant palangės. O viduje kitas katinas. Panašu, jog jie vienas kito buvimu buvo nevisai patenkinti. Tas kur lauke, spėju, labiausiai buvo nepatenkintas, kad tarp jų tas stiklas ten... O tas kur viduje apsimetė, kad nepatenkintas, jog tarp jų stiklas...
Moteriškė. Antrą rytą iš eilės, lygiai toje pačioje vietoje kažką renka. Negi nesurinko praėjusį rytą visko??? Gal ten gyvius kokius augina? Any urban legend you know abou that?
Šuva su kažkuo ant šlaunies. Gan baisiai atrodė ir nenukirptas. Nukirptas atrodo dar baisiau. Aš maniau, kad jis padvės nuo to daikto. Bet panašu, kad sveiksta, nes anksčiau tas daiktas buvo didesnis.

Čia va pafilmavau truputuką (jūs irgi ant ledukų bandote užminti?):

Meme veidai ant marškinėlių. Trendas...
Arklių girdymas Vilnelėje (čia visai ne pakeliui į darbą ir pernai)
Štai koks vaiko transportavimo įtaisas. Patogu...
Einant į darbą einu šiek tiek miškeliu, o dabar ten daugybė sraigių. Reikia atidžiai žiūrėti kur dedu kojas, kad nesutraiškyčiau. Čia, esu įsitikinęs ne visas jas pažymėjęs esu. O kaip gaminti sraiges galite surasti čia: http://mergaite.popo.lt/tag/sraiges/
Čia yra kebabų kioskas, kur dirba kažkoks artimųjų rytų gymio pilietis. Įdomus užrašas.
Čia tas pats kebabų kioskas. Kitas užrašas.
Dar vienas užrašas iš to paties kebabų kiosko
O čia kebabas iš to kebabų kiosko. Kioskas yra beveik priešais Antakalnio gimdymo skyrių (kitoje Antakalnio gatvės pusėje).
Asfaltą ardantys augalai
Žemčiūgėliai
Tokie vaizdai einant į darbą mane įkvepia.
O čia Romo Sadausko blogo foninis paveiksliukas (http://druskininkunaujienos.blogspot.com).
Tiesiog gražu...
Ai am very angry bearrr!! Smerrry bearrrrr!!!

 

O kadangi “capture” esančios nuorodos neaktyvios, tai sudedu jas čia. Nes dėti aktyvias nuorodas yra būtina:

http://mergaite.popo.lt/tag/sraiges/

http://druskininkunaujienos.blogspot.com

 

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar