Jūs atsiprašote. Atsiprašote gan rimtai - atsistatydinimais visokiais. Na, tikėsimės, kad dalykai, dėl kurių atsiprašote netaps įpročiu. (fotkę paėmiau iš Reddit'o)

Komentuoti vėl galima!

Čia man ponas Darau Blė pranešė, kad mano blogo komentarų nustatymai varžo jo polėkį reikšti savo mintis komentaruose pas mane.

Ačiū, Darau, už tai, kad darai ir kad, blė, pranešei, nes aš ir toliau sau sėdėčiau ir galvočiau: “ale kaži kuode nekomentuoja niekas? Matyt labai gerai parašiau ir visi pritaria.”

Pasirodo gi, kad čia apsauga nuo spamerių buvo pas POPO uždėta. Ten kažkas su kažkokiais refereriais nesusireferirino. Tai dabar jau nelabai svarbu kas ten su tais referais, nes komentuoti vėl galima!

Jei turėjote veržatį savo minčių savy, o negalėjote pasilengvinti savo dalios čia pas mane, tai dabar jau galite.

Žodžiu – komentuokite. Nesivaržykite. Jei per daug nesivaržysite, tai nieko baisaus – aš pavaržysiu, jei reiks.

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

6 Comments on Komentuoti vėl galima!

  1. Mantas says:

    O kas ten prireguliuota konkrečiau buvo? Akismet’as kaltas?

    1. Neee… Ne Akismet’as. Ten kažkokia kitokia labai gudri priemonė.

    2. admin says:

      Kai kuriose temose kažkodėl POST requestai (komentavimas) ėjo be refererių. Tiksliau, atrodo, kad vienoje gal tik temoje -- “Fresh and Clean”, nes kituose bloguose komentavimas vyko. O kadangi labai didelė dalis spamo eina be refererių, tai apsauga (POST draudimas be refererio) taip ir apsaugojo šitą blogą nuo išvis visų komentarų. Teko nuimti refererio tikrinimą.

      1. Aš galiu pasikeisti temą, o paskui šitą “Fresh and Clean” disablinti gi galima. Duokit man kokią savaitę. Pasibandysiu temų.

        1. admin says:

          Nieko keisti nereikia, nes jei su viena tema taip buvo, gali paaiškėti, kad ir su kažkuria kita bus panašiai. Jei jau tam tikrais atvejais naršyklė neperduoda refererio, tai reiškia, kad taip jau gali būti ir viskas. Tiesiog žinosim tą dalyką.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar