Gydu

Čia bus apie vieną elektroninę parduotuvę.

 

 

Įžanga

– Labas! Paspausk “like” ant ten to ir ano, nes mums reikia jūsų palaikymo!
– Labas! Paspausk “like” ir “dalintis” ir laimėk kokį nors super gerą dalyką!
– Labas! Paspausk “like” ir man tėtis nupirks…

Esu tikras, kad visi, kas naudoja Feisbuką, yra susidūręs su panašiais prašymais. Daugelis iš mano pažįstamų ir šiaip friendų labai nemėgsta tokių.

Esu tikras kad kas nors apie tai yra jau parašęs. Antai Buržujus užsiminė apie tai kad panašūs sukčiautojai rinko “laikus” darbo partijai. Visai neseniai panašią bjaurastį mačiau ir aš pats:

Tokie verslininkai nekelia pasitikėjimo. Bent jau man.

Įžanga baigėsi 😉

Tai čia dabar jums parašysiu, jog  elektroninė parduotuvė, apie kurią čia toliau parašysiu, yra nepanaši į įžangoje paminėtus verslus.

Pasiprašė man į friendus toks Gydu Prekės Vaikams. Aš į friendus imu visus, nes naudojuosi feisbuku panašiai kaip Gpliusu[1]. Ir dar, užfriendinęs, visada paspaudžiu mygtuką, jog pažįstu realiame gyvenime – specialiai.

Ne už ilgo čiate tas peidžas pasisveikino, prisistatė Inga Mačiūniene:

Sveiki, Skirmantai Esu Inga Mačiūnienė […] pradėjau el.parduotuvę www.gydu.lt (fb labiau http://www.facebook.com/pages/Gydult/141223852692056?ref=hl), aišku pradžia nelengva tad rašau ir Jums, kad gal galėtumėte savo bloge ką nors parašyti apie mano el.parduotuvėlę, ir įterpti nuorodų, tiesiog taip google mane aukščiau reitinguotų. […]

Šis prašymas skyrėsi tuo, jog jis, matosi, parašytas man asmeniškai. Na… beveik 🙂 Užtai bendravo paprastai, be užuolankų ir aiškiai: nori, kad paminėčiau savo bloge, paaiškino kodėl jai tai yra vertinga ir pasakė kodėl man tai gali būti vertinga jos nuomone.

Žinoma, jos nuomonė teisinga – tų smulkių dovanėlių aš neatsisakysiu, jei Gydu dar neapsigalvojo. Bet didžiausia vertė man yra tai, jog šis verslas turi sąžiningo smulkaus verslo požymių.

Tokius žmones, kurie imasi iniciatyvos ir imasi veiklos aš labai gerbiu ir jais, kaip Lietuvos piliečiais didžiuojuosi.

Apie parduotuvę

Dizainas labai eklektiškas ir žaismingas – pats tas supermamoms. Bet tuo pačiu ir pakankamai funkcionalus ir manęs nesunervino:

Gydu - prekių vaikams internetinė parduotuvė
Gydu - prekių vaikams internetinė parduotuvė

Paklausiau žmonos nuomonės, o ji mūsų šeimoje rūpinasi rūbais ir melejonais kitų šeimos dalykų, nuo kurių aš išprotėčiau, jei imčiausi jais rūpintis. Tai ji pasakė:

kaklaskarės labai fainos

ir kaina pusė velnio

Čia, mano nuomone, reiškia, kad gera parduotuvė ir verta apsilankyti.

Nors mes šiaip jau įjunkome į kažkokius kitus internetus, kur žmona perka jau panešiotus daiktus: vertės ir kainos santykis kosminis. Bet, žinoma, mėgstame retkarčiais pasidžiaugti ir naujais dalykais.

Aš pats, kiek permetęs akimis pasiūlą, susidariau įspūdį, jog mama, įkūrusi šią parduotuvę, turi patirties ir žino kokie dalykai yra labiausiai reikalingi jaunoms šeimoms, auginančioms vaikus.

Parduotuvė turi kažkokį mokėjimai.lt pažymėjimą, kas, matyt, reiškia, jog verslas tikrai sąžiningas ir įsipareigojimai yra vykdomi. Čia Powiukė gal galėtų daugiau pakomentuoti.

Internetus verslininkei padarė kitas verslininkas – Justas Turonis, savo portfolio turintis dar vieną kitą man pažįstamą prekės ženklą. Dar vienas smulkus verslininkas – o tai dar viena priežastis parašyti.

Jeigu kas jau pirkote ten – papasakokite kaip sekėsi.

 

_____________________________

[1]– O Gpliusas šiuo požiūriu yra panašus į Diaspora, kuri tikriausiai daug ką paėmė iš Twitter (arba atvirkščiai), kurio lietuviai nesupranta, o aš pradėjau po truputį suprasti jo gerumą visai neseniai (o ypač po to, kai Google uždarė savo “Google Reader”).

 

____________________________________

Prenumeruokite komentarus šiam straipsniui
____________________________________

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

5 Comments on Gydu

  1. Sugedai Skirmantai 🙂 Gerai, kad bent reklama viesai, o ne pasleptai. Gal pasirodysiu hater’is, bet pazersiu kritikos parduotuvei. Visu pirma -- visur vimdantys “supermamytiski” mazybiskumai. Visu antra -- meniu padarytas webdizaineriu vadinamas “besismaukantis”, nes kai tik uzeini ant punkto -- keiciasi jo stilius ir po peles taikikliu jau atsiduria kitas punktas, todel renkiesi viena -- paspaudi ant kito.
    Turiu pastebeti, kad kainos, Lietuvos mastu, yra padorios (nors musu seimyna apsirupina gerokai pigiau), taciau taip pat pastebetina, kad didesnioji dalis prekiu is Kinijos ir galiu lazintis, kad yra site’u, kur ju galima rasti pigiau. Taip pat atkreipciau demesi, kad prekes tikriausiai nera tikrintos ES standartu atitikimui, o kaip zinia, Kinijoje yra kur kas didesnes leistinos normos ivairiems chemikalams medvilnes plantacijose ir gaminiu dazyme, tad as asmeniskai smarkiai nerizikuociau.
    Del smulkiojo verslo…perpardavimas vyko ir laukiniais 90-aisiais ir kaip zinia nieko gero neatnese, juolab jei perpardavimas vykdomas importuojant ir uzdedant “nesvietna” antkaini. Valstybe tokiu budu tikrai nelaimi.
    Tad mano kuklia nuomone -- parduotuvei tikrai yra dar ka veikti ir kur tobuleti, nes Lietuvoje yra labai geru gamintoju ir labai kokybisku produktu uz patrauklia kaina, tad vertetu pasidometi lietuviskomis prekemis. Tuomet ir as spausciau Like.

    1. Adomai, negaliu labai prieštarauti. Tas smaukymasis truputėlį kliūna ir man, nors labai netrukdo. Paties webdizainerio internetas yra labai gražus, tad tikiu, kad potencialo į gerąją pusę yra.

      O tas eklektiškumas-supermamytiškumas, manau, yra specialiai toks padarytas. Mes, Adomai, gi ne supermamos, tad vertiname netiksliai. Ten tas saldumas, meilumas, šiltumas ir daugybė mažų dalykų kažkaip susiję su hormonais ir su mažais vaikais.

      Dėl prekių kokybės ir Kinijos, ir ES standartų nežinau daug. O lietuviška produkcija yra gerai. Mes savęs neskriausdami irgi tokią renkamės. Neseniai atsirado lietuviško “neutral’o” pakaitalo (beros “Ringuvos” gamybos), tai perkame tą. Aš kol kas patenkintas kokybe.
      Rinktis lietuvišką prekę vien dėl to, kad ji lietuviška net jei nukenčia kokybe tai, manau, nėra labai gerai nei man nei tai įmonei, kuri gamina prastesnę produkciją, žiūrint į tolimesnę ateitį.

  2. Tikekimes meniu susitvarkys, o prekiu asortimenta perziures ar bent jau saziningai ispes kas is kur ir kaip. Na, o Lietuva po truputi pradeda kurti produktus, kurie verti tarptautinio aukso ir tai yra dziugu. Gaila, kad likusi salies dalis toliau grimzta.
    Beje, produkcija tikrai pribloskianti. Teko isigyti megztini ir batus grynai lietuviskus, kur net medziagos Lietuvoje gamintos, tai drasiai kokybe konkuruoja su pasauliniais zenklais. O kai pagalvoji kiek produkcijos is salies iskeliauja prisidenge uzsienio investuotoju prekiu paveiksleliais…juk Devold zinomas norvegiskas zenklas, o daug prekiu gaminama Lietuvoje.

  3. Adomai, norėjau Jums taip pat padėkoti už skirtą laiką ir kritiką! Man tai labai svarbu ir reikalinga. Beliko tik pasitaisyti. Tobulėsim!:)

  4. Gintaras says:

    Visos sitos prekės vaikams labai labai fainos, daznai is cia perkam 🙂

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar