Ką galvojate apie Vilniaus savivaldybės tarybos narių darbą

Prieš tampant Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariu nežinojau koks tiksliai tas tarybos nario darbas ir kaip jį reiks dirbti. Turėjau tik bendrą supratimą apie tai, kad turėsiu spręsti įvairias svarbias miestui problemas. Savo sprendimais turėsiu padėti miesto administracijai tvarkytis ūkiškiau, kokybiškiau, teikti paslaugas gyventojams greičiau ir patogiau.

Kaip tiksliai tą darysiu nežinojau.

Pirmieji posėdžiai buvo intensyvūs ir įdomūs. Ypač pirmasis. Paskui užgriuvo rutina: krūva visokių dokumentų/ataskaitų/posėdžių ir panašių dalykų. Vis dar ieškau sprendimų kaip galėčiau savo darbą atlikti efektyviau ir kokybiškiau.

Taip pat svarsčiau ką galėčiau parašyti apie darbą taryboje. Antai ponia Aušra Maldeikienė nesicackindama nuo pat pradžių ėmė rašyti savo įspūdžius ir visokias refleksijas. Man dar buvo kiek per daug nežinomųjų, kad galėčiau apie tai rašyti. Jų jau gerokai mažiau šiandien. Audžiu mintį jau pradėti panašią seriją šiame bloge. Dar kol kas koncepcijos nesugalvojau, o kopijuoti kol kas nenoriu.

Ir štai anądien gavau labai ilgą emeilą iš ponios, kuri jau 20 metų rašo laiškus į savivaldybę. Tame laiške ji parašė ką blogai daro savivaldybės valdininkai ir ką turi daryti savivaldybės tarybos nariai. O be to ji, kaip ir aš, yra DNSB pirmininkė.

Supratau, kad prieš sugalvojant koncepciją, man reikia išsiaiškinti ką apie Vilniaus miesto tarybos nario darbą šiandien manote jūs

Užpildykite apklausą (geriausia būtų, jei surašytumėte ką galvojate patys, o variantus pasirinkau nenorintiems/tingintiems rašyti):

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

3 Comments on Ką galvojate apie Vilniaus savivaldybės tarybos narių darbą

  1. noreciau ten dirbi 🙂

  2. O kas ten nenorėtu dirbti?

  3. O paklausk kas ten nenorėtu dirbti? ką?

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar