Šiandien vėl žmona mokosi buhalterijos ir aš kapitonas laive. Ta proga ir šeštadienio patiekalas: mielinės bandelės su kopūstų/rūkytos šoninės įdaru.
Imam kopūstą ir supjaustytą troškinam troškintuve ~30 min:
![1](http://www.skirmantas-tumelis.lt/files/2012/03/11-1024x682.jpg)
Užminkyti tešlą (miltai, vienas kiaušinis, mielių pakelis (sausų dėjau), truputis sviesto, druskos ir cukraus):
![2](http://www.skirmantas-tumelis.lt/files/2012/03/21-1024x682.jpg)
Tada ištroškintus kopūstus:
![2_](http://www.skirmantas-tumelis.lt/files/2012/03/2_-1024x682.jpg)
Dedam į tešlą ir gaunasi pyragėliai:
![3_](http://www.skirmantas-tumelis.lt/files/2012/03/3_-1024x682.jpg)
Ten aišku kiaušinis ir sezamas ant viršaus. Iškepam, išimam ir valgom:
![3](http://www.skirmantas-tumelis.lt/files/2012/03/31-1024x682.jpg)
![6](http://www.skirmantas-tumelis.lt/files/2012/03/6-1024x682.jpg)
![5](http://www.skirmantas-tumelis.lt/files/2012/03/5-1024x682.jpg)
![](http://www.skirmantas-tumelis.lt/wp-content/plugins/user-avatar/user-avatar-pic.php?src=http://www.skirmantas-tumelis.lt/wp-content/uploads/avatars/236/a89700002c1e4b1fa4bca73610ba58ea-bpfull.jpg&w=80&id=236&random=1329211430)
Skirmantai, tu esi MONSTRAS. Nusiunčiau žmonai linką. Turės kept.
Tik paprašyk, dar kad į kopūstus kokių grybų ar ten pipirų įmestų. Nes labai švelnus tas skonis kopūstų be prieskonių… Šiaip, su pakepintais vienais lašinukais (ir galbūt grybais) būtų skaniausias variantas. Nors jei kopūstai patinka…
O beje, nutarei, kad slėpti beprasmiška?
Nu ok. Einu kepti. Dabar.