Čiur-NE!!

Kaip jau matėte, internetų elitas buvo kažkokioje skylėje aptarti aktualijų, su sąlyga, kad juos kažkokie CPO buvo pakvietę ant pristatymo.

Pastarųjų dienų svarbiausia aktualija yra toks vienas teisės ACTAs. Po pasitarimo su vienu tokiu commonsensiečiu, katras tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kaip kiauragerklis krepšinio sirgalius, o iš tiesų tai ypatingai greito ir tikslaus mąstymo TOC specialistas, internetų (kuriuos bando cenzūruoti) pagalba ėmėm diskutuoti, koks buzz’as čia yra sukeltas ir kad regis viskas okėj – nebus tos ACTA’os! Juoba kad Adomas pakūrė tokį nerealų tūlsą!

Na, o TOC specialistas commonsensietis nebūtų TOC specialistu commonsensiečiu, jei neimtų visaip fokusuotis ir ieškoti kertinių priežasčių (mano laisva Mindaugo minčių interpretacija):

– O bet taigi netgi jeigu ir bus tas buzz’as visoks sukeltas, tai mes tikim, kad visokie politikai nenorės, kad už juos nebalsuotų ir išvadintų skystakiaušiais, bet ar nenutiks taip, kad anys užspazmuos ir sakys, kad kas pasirašyta jau pasirašyta?.. Kaltė bus suversta praėjusioms kadencijoms irba pozicijai/opozicijai, o patys mėgausis lobistų (kitų – blogų) globa…

Nu tai aš sakau tada, o tai ar galima kaip nors pasakyti čiur-ne ir aktas bus nepasirašytas jau? 🙂 Sužinojau taip naują žodį: “denonsuoti”. Pora formuluočių/performuluočių:

 

Na, o TOC specialistas commonsensietis nebūtų TOC specialistu commonsensiečiu, jei neimtų ir nepaduotų to čiur-ne ten kur reikia.

Dabar beliks tik spustelėti ten ką nors, kad čiurkis taptų pasirašytu! Kaip tai galėtumėm pasiekti a? Reikia daryti teisėtą spaudimą politikams ir Vyriausybei, kad teisės aktas su teisėtu teikimu patektų ten kur reikia ir būtų pasirašytas to ko reikia!

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

4 Comments on Čiur-NE!!

  1. vytis says:

    Negalima denonsuoti neįsigaliojusios sutarties -- nenoriu dėstyt visos teisinės tumbos jumbos, bet šiuo atveju tokio nutarimo priimti neįmanoma. Reikia atšaukti parašą, ne denonsuoti sutartį. Teoriškai dar galima tiesiog niekad jos neratifikuoti, tai labai amerikonų naudojama taktika, bet šiuo atveju visą laiką jausim spaudimą, tad geriau priimti sprendimą aiškiai.

    1. Tai dabar ruošt parašo atšaukimo aktą? 🙂 Ar užteks pakeisti žodį “sutartį” į “parašą”? 🙂

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar