Rinkiminė statistika, analizė ir duomenys. Schema #57

Rinkimai baigėsi. Prasideda rinkimai.

Visų pirma ačiū visiems, kurie balsavote už Vilnių, kuriuo didžiuojamės Vilniaus miesto savivaldybės rinkimuose. Ir ačiū visiems, kurie balsavote už Remigijų Šimašių. Ir ačiū visiems, kurie reitingavote mane. Čia yra mano Vilnius:

Skaičiukai yra rinkėjų kiekis, kurie mane reitingavo.
Skaičiukai yra rinkėjų kiekis, kurie mane reitingavo (paveiksliukas turi didintis).

Čia tas pats mano Vilnius bet padidintas centras, kad gražiau matytųsi.

Čia štai palyginimui yra žemėlapis su visais “Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės” gautais balsais:

Čia kiek ir kur
Čia kiek ir kur “Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės” gavo balsų (iš šitų balsavusiųjų kai kurie reitingavo mane – žr. žemėlapį aukščiau).

Labai aiškiai ir stipriai koreliuoja pagal mane. Išskyrus Trakų Vokę ir Antavilius. Žodžiu esu komiteto main-streameris.

O štai antai tokio mano bičiulio Luko Rekevičiaus žemėlapis šiek tiek skiriasi nuo viso komiteto:

Luko Rekevičiaus Vilnius.
Luko Rekevičiaus Vilnius.

 

Tai Lukas, jeigu ką, pradėjo savo rinkiminę kampaniją paskutinę savaitę parašęs vieną didelį post’ą į Feisbuką. Žinoma, prieš tai keletą dienų postino savo nuostabiuosius istorijų hitus. Tai štai ir rezultatas.

Pridariau aš čia ir daugiau visokių žemėlapių, kuriuos ir toliau dėliosiu čia į savo blog’ą. O dabar turiu bėgti galvoti apie Vilnių toliau 😀

P.S. “Featured Image” matote visų VMS kandidatų pasiskirstymą rinkimų apylinkių atžvilgiu. Rezoliucija prasta, tai nieko ten per daug nepamatysite, bet mėlyni yra konservatoriai, Šimašiai yra ružavi, rudi – Zuokai, LVŽS – šlykščiai žali, LLRA – šviesiai rudi, DP – šlyukščiai mėlyni. Apie šią tinklo diagramą gal ir bus mano sekantis post’as.

—————————————–

Dar žiūrėkite kitas mano schemas:

Schema #56
Schema #55
Schema #54
Schema #53

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar