E-parašu paremkite LRLS sąrašą į savivaldybių rinkimus

Paremkite LRLS sąrašą savo e-parašu.

Tai padaryti labai paprasta. Paremti galite ne vieną sąrašą. Jūsų duomenys bus saugūs (čia žinutė tiems, kurie bijote pasirašinėti popieriuje) su VRK.

Šiuo metu liberalai pirmauja. Laiko turime iki pirmadienio vakaro. Mūsų tikslas – surinkti visus reikalingus parašus ten. T.y. e-parašus. Padėkite pasiekti tą tikslą.

Dėl viso pikto dar rodau instrukciją (nors jums, manau, ten ir taip viskas aišku):

Viens, du, trys, keturi, penki, šeši ir viskas!
Viens, du, trys, keturi, penki, šeši ir viskas!

Šiuo metu turime 885 parašus:

Iki 1000 visai nedaug. Padėsite tai pasiekti šiandien?
Iki 1000 visai nedaug. Padėsite tai pasiekti šiandien?

Let’s common! 🙂

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

4 Comments on E-parašu paremkite LRLS sąrašą į savivaldybių rinkimus

  1. Alksnis says:

    Dėl duomenų saugumo internete, tai tu čia perlenki. O iš kur ta el. parašą paimti noriu paklausti? Jis nepigiai kainuoja bl. Paskolink savo?

    1. E-parašu šiuo atveju gali būti laikomas jūsų prisijungimas prie e-banko. O tikras el. parašas kainuoja gal €10 per metus.

      1. Alksnis says:

        Wrong . El parašas kainuoja 149 lt. Nu dar per skelbimus paieškosiu, kas parduoda pigiau. O su el. bankininkyste tai sorry, bet aš ten kažkur nesijungsiu, kad paskui matytų mano banko duomenis. Čia tas pats, kaip pin kodą ant kaktos užsirašius vaikčioti.

        1. Na, per valdžios e-vartus dauguma žmonių jungiasi bankiniais prisijungimais. Bankai, nebijokite, neatskleidžia jokios finansinės ar kitokios informacijos e-vartams.

          O dėl e-parašo kainos, tai jūs teisus. Atsiprašau, jei ką suklaidinau. Man kažkaip atrodė, kad ta kaina nedidelė palyginus su nauda ir mano galvoje ji buvo maža. O ji išties kainuoja: €43.34

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar